Nota: aplicatia este conceputa pentru toate browserele.Cu Internet Explorer, in functie de versiune, pot aparea erori. Recomandate: Firefox, Google, Crome, Safari


CHESTIONARE OFICIALE – EXAMEN AUTO – Intrebarile la examenul pentru permisul auto sunt publice pe site-ul drpciv.ro, iar aici le gasesti rezolvate.

luni, 23 mai 2011

Teste Auto DRPCIV pentru categoria B

Teste Auto - DRPCIV pentru categoria B

Cititi si Incepeti Testele


[ Folositi acest buton la inceperea fiecarui test in parte...]

Ce este DRPICIV?
DIRECTIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR.
Ministerul Administratiei si Internelor

Siteul oficial al DRPCIV

Sunt cate 26 de intrebari si trebuie sa raspunzi corect la minim 22. Timpul maxim la dispozitie pentru competare la sala este de 30 minute.

Chestionare auto online dupa drpciv.ro cer autentificare.

Sunt servicii online cu intrebari si teste auto care simuleaza un examen real pentru obtinerea permisului de conducere. Chiar daca in ultima vreme au fost probleme de conectare pentru cei care au conturi, este unul din cele mai utile site-uri pentru examen la politie.

Intrebările din chestionarele auto pentru obţinerea permisului de conducere le obtineti de pe site www.drpciv.ro sectiunea servicii on-line.

Aceste intrebari, au fost culese si rezolvate 100% corect si sunt cele prezentate de acest site.

Acum sunt 1067 intrebari unice cu raspunsuri corecte de pe DRPCIV.RO pentru categoria B, iar tu vei avea acces la toate inrebarile si raspunsurile colectate CORECTE de pe drpciv.ro !

Acest site te ajuta sa inveti ca sa treci sala din prima !

Sfat : Ca sa te asiguri ca ai sanse maxime sa treci examenul sala citeste fiecare intrebare si fiecare raspuns cu atentie, cu toate ca ti se pare ca o stii pe de rost, e mai bine sa te obisnuiesti de pe acum sa nu te grabesti cu intrebarile.